Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 •  

  Bli nr. 1 i köket

  Det är du som bestämmer i ditt kök – det är ditt rike. Men vad sägs om lite hjälp på traven så att du också känner dig som en mästerkock i köket? Du kan bli nr. 1 i köket med hjälp av några enkla ingredienser. Vi lovar lite oreda, ett ton glädje – och resultat som ber om att dokumenteras.

   

  Vi ger dig tips från kokboken, och några knep i rockärmen, som du kan använda för att överraska dig själv – och imponera på dina vänner. Bränn inte såsen i förvåning över att det är dig alla vänder sig till för att få goda råd.

   

  Har du tappat aptiten och behöver ny inspiration – eller är du bara sugen på något gott? Titta igenom recepten och inspirationsartiklarna och testa det som låter frestande. Favoriträtterna kan bli många, och skrytlistan lång – vi vill därför varna dig för att dina mobildata snabbt kan ta slut.

   

  Häng med och få regelbundna tips som säkrar din plats i toppen – som nr. 1 i köket.

 •  

 • Hemmagjort är välgjort – och därmed pasta!

  Hemmagjort är välgjort – och därmed pasta!

  Vill du testa något kul i köket? Knåda ihop din egen pastadeg och kör den genom en pastamaskin för att skapa spaghetti eller fettuccine. Eller gör egen ravioli med ricottafyllning. Smaken? Förträfflig. Känslan? Oslagbar.

  Läs mer

 • Nyhet! Testa TikTok tortilla wraps

  Nyhet! Testa TikTok tortilla wraps

  Med ett litet snitt så har TikTok gett den traditionella wrappen nytt innehåll och ny form. Men vad är egentligen en TikTok tortilla wrap? Och hur lagar du den? Här kan du steg för steg kolla in hur du gör wrappen som alla pratar om.

  Läs mer

 • En deg – tre klassiska småkakor

  En deg – tre klassiska småkakor

  En bra basdeg att fylla på småkaksburkarna med. Fantastiskt spröda småkakor som kan varieras i oändligheter med olika sorters sylt, färger och smaksättningar. Detta är tre svenska klassiker och helt klart ingår under kategorin sju sorters kakor.

  Läs mer

 • Spaghetti al pomodoro

  Spaghetti al pomodoro

  Bästa pastan gör du själv!

  Läs mer