Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 •  

  Bli nr. 1 i köket

  Det är du som bestämmer i ditt kök – det är ditt rike. Men vad sägs om lite hjälp på traven så att du också känner dig som en mästerkock i köket? Du kan bli nr. 1 i köket med hjälp av några enkla ingredienser. Vi lovar lite oreda, ett ton glädje – och resultat som ber om att dokumenteras.

   

  Vi ger dig tips från kokboken, och några knep i rockärmen, som du kan använda för att överraska dig själv – och imponera på dina vänner. Bränn inte såsen i förvåning över att det är dig alla vänder sig till för att få goda råd.

   

  Har du tappat aptiten och behöver ny inspiration – eller är du bara sugen på något gott? Titta igenom recepten och inspirationsartiklarna och testa det som låter frestande. Favoriträtterna kan bli många, och skrytlistan lång – vi vill därför varna dig för att dina mobildata snabbt kan ta slut.

   

  Häng med och få regelbundna tips som säkrar din plats i toppen – som nr. 1 i köket.

 •  

 • Heta tips för hur du använder och tar hand om din stekpanna

  Heta tips för hur du använder och tar hand om din stekpanna

  För du vill ju att stekpannan ska göra det lekande lätt att servera helt perfekta och jämnt stekta rätter. Dag efter dag. År efter år. Men hur lyckas du med det? Och vad bör du undvika? Här hittar du svar på de frågorna.

  Läs mer

 • Hemligheten bakom ett långvarigt förhållande med gjutjärnsgrytan

  Hemligheten bakom ett långvarigt förhållande med gjutjärnsgrytan

  Ser du fram emot att sätta igång att laga mat med en ny gjutjärnsgryta? Med de här tipsen för användning och underhåll kan du koka, baka, steka, sjuda, servera och avnjuta din mat under många år framöver.

  Läs mer

 • Churros med chokladsås

  Churros med chokladsås

  Det spanska bakverket «churros» har blivit en populär sötsak. Stängerna med krispig yta tillverkas traditionellt genom att man friterar degen, men i airfryern blir den söta frestelsen betydligt mer kalorifattig.

  Läs mer

 • Knådfritt grytbröd av speltmjöl

  Knådfritt grytbröd av speltmjöl

  Med en knådfri deg kan du göra allt klart kvällen innan och grädda brödet på morgonen. Nybakat bröd till frukost eller lunch – det är ren vardagslyx!

  Läs mer

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.