Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 •  

  Bli nr. 1 i köket

  Det är du som bestämmer i ditt kök – det är ditt rike. Men vad sägs om lite hjälp på traven så att du också känner dig som en mästerkock i köket? Du kan bli nr. 1 i köket med hjälp av några enkla ingredienser. Vi lovar lite oreda, ett ton glädje – och resultat som ber om att dokumenteras.

   

  Vi ger dig tips från kokboken, och några knep i rockärmen, som du kan använda för att överraska dig själv – och imponera på dina vänner. Bränn inte såsen i förvåning över att det är dig alla vänder sig till för att få goda råd.

   

  Har du tappat aptiten och behöver ny inspiration – eller är du bara sugen på något gott? Titta igenom recepten och inspirationsartiklarna och testa det som låter frestande. Favoriträtterna kan bli många, och skrytlistan lång – vi vill därför varna dig för att dina mobildata snabbt kan ta slut.

   

  Häng med och få regelbundna tips som säkrar din plats i toppen – som nr. 1 i köket.

 • Nu kan du få exklusiva Zwiesel-glas på ditt eget bord

  Nu kan du få exklusiva Zwiesel-glas på ditt eget bord

  Nu händer det stora saker här hos Kitch’n. Vi har fått ta in, för att sälja till dig, vinkännarnas förstahandsval inom vinglas. – Den unika känslan när man håller i det tunna, solida glaset gör att exklusiva barer och restauranger runt om i världen väljer Zwiesel, säger Glenn Ekeberg på Modern House.

  Läs mer

 • Baka luftiga och saftiga bullar med 2 enkla knep

  Baka luftiga och saftiga bullar med 2 enkla knep

  Visst är det tråkigt när vetebullarna än en gång blir torra och kompakta fast du har följt receptet till punkt och pricka? – Jag har ett par knep som inte så många känner till, men som ger saftiga och luftiga bullar, säger Siv Weisten i Mat Til Familien.

  Läs mer

 • Musslor med smak av salvia!

  Musslor med smak av salvia!

  En god smakrik maträtt att njuta lite extra av.

  Läs mer

 • Klassisk fredagstacos

  Klassisk fredagstacos

  Med egen tacokrydda, salsa och guacamole.

  Läs mer