Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck
 •  

  Bli nr. 1 i köket

  Det är du som bestämmer i ditt kök – det är ditt rike. Men vad sägs om lite hjälp på traven så att du också känner dig som en mästerkock i köket? Du kan bli nr. 1 i köket med hjälp av några enkla ingredienser. Vi lovar lite oreda, ett ton glädje – och resultat som ber om att dokumenteras.

   

  Vi ger dig tips från kokboken, och några knep i rockärmen, som du kan använda för att överraska dig själv – och imponera på dina vänner. Bränn inte såsen i förvåning över att det är dig alla vänder sig till för att få goda råd.

   

  Har du tappat aptiten och behöver ny inspiration – eller är du bara sugen på något gott? Titta igenom recepten och inspirationsartiklarna och testa det som låter frestande. Favoriträtterna kan bli många, och skrytlistan lång – vi vill därför varna dig för att dina mobildata snabbt kan ta slut.

   

  Häng med och få regelbundna tips som säkrar din plats i toppen – som nr. 1 i köket.

 •  

 • Ta de klassiska kanelbullarna mot nya höjder!

  Ta de klassiska kanelbullarna mot nya höjder!

  Brukar dina kanelbullar bli torra och kompakta trots att du följt receptet till punkt och prickar? Eller vill du bara experimentera och förfina ditt kanelbullerecept?

  Läs mer

 • Högsta betyg till Sabor Nutrinex blender

  Högsta betyg till Sabor Nutrinex blender

  Letar du efter en blender? Då är det en bra idé att kolla in vad testaren Linnea Johansson har att säga om Sabor Nutrinex. Hon var spänd på att se hur blendern skulle klara de utmaningar hon ville testa, men den infriade förväntningarna. Mer än väl.

  Läs mer

 • Tomat- & jordgubbssallad med burrata/mozzarella

  Tomat- & jordgubbssallad med burrata/mozzarella

  En fräsch och söt sallad med något av det bästa vi har under den svenska sommaren: tomater och jordgubbar. Ät gärna med gott bröd till.

  Läs mer

 • Grillade grönsaker

  Grillade grönsaker

  Grillade grönsaker är det perfekta tillbehöret! Grilla precis vad du gillar och har hemma. Lägg upp fint på ett fat och ät som tillbehör eller som det är med olivolja, flingsalt och smulad fetaost på.

  Läs mer

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.