Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

-25%
Lagerrensning

SMEG

espressomaskin ECF01 Dolce&Gabbana

Ord. pris 9 995:-

7 496:-

Ingen butik har denna vara tillgänglig för beställning med click & collect. Denna produkt är inte tillgänglig för beställning med click & collect.
Kampanjens slut: 2021-12-31

Art. nr: 46190767

Kvalitetsprodukter i 50-talsretrodesign. Snygga designelement till ditt kök med estetik och funktionalitet i fokus! Espressomaskin med funktion för att ånga mjölk som kan göra både färsk espresso och cappuccino med antingen filterkaffe eller kaffekuddar.
Tillverkad av termoplast och rostfritt stål. Produkten är 33 cm lång, 15 cm bred och 30 cm hög. Vattentanken rymmer 1 liter och pumptrycket är 15 bar.

Användarvänlig kontrollpanel
För 1 eller 2 koppar
Ångfunktion för mjölkskum
Avtagbar vattentank
Justerbart cappuccinosystem
Thermoblock-uppvärmningssystem
Flow-stopfunktion för val av styrka
Indikator för avkalkning
Koppbricka för latteglas
Avtagbar droppbricka med vattenindikator
Gummiben för stabilitet.

Rengöring:
Låt maskinen svalna före rengöring. Droppskålen rengörs med trasa. Kaffefiltren, vattentanken och mjölkskummarens munstycke rengörs grundligt i ljummet rinnande vatten. Varmvattensmunstycket rengörs genom att köra programmet utan kaffe.##Modell:ECF01DGEU##Under designmässan i Milano, Salone del Mobile di Milano 2017, avslöjade Smeg och Dolce & Gabbana deras senaste samarbetsprojekt ? Sicily is my Love. Aldrig tidigare har matlagning varit så spännande och inte minst så färgstark! Inspirerad av råvaror, historia och tradition i södra Italien och på ön Sicilien. Brödrostar, citruspressar, kaffebryggare, vattenkokare, bländare, köksartiklar och slow juicers är alla dekorerade med gyllene citroner, citrusfrukter, kaktusfikon och högröda körsbär. Dessa är bara några av de typiska sicilianska dekorationerna som är inramade i trekantiga motiv som kallas crocchi. Alla symboler är typiska för Sicilien, där Domenico Dolce och Stefano Gabbana växte upp.

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Information om "slutsåld i nätbutik"

Till toppen

Denna vara är för tillfället slutsåld i nätbutiken men kan finnas på lager i någon av våra fysiska butiker. Ta gärna kontakt med din närmaste butik för hjälp och mer information.

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med PostNord. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för PostNord. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. PostNord kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).