Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Byte och retur

På Kitch’n har du 60 dagars öppet köp, både i butik och på www.kitchnsverige.se. Förutsatt att du har kvar kvittot kan du returnera varan inom 60 dagar och få pengarna tillbaka.

Varan måste vara oskadd, oanvänd och i originalförpackning. Varor som köpts i webbutiken kan bytas i våra butiker, eller så kan du utnyttja ångerrätten och skicka tillbaka varorna till oss. Om du vill returnera en vara ska du använda retursedeln som bifogades försändelsen. Om du använder retursedeln kommer du att debiteras en fraktkostnad på 49 kronor när paketet når oss. Du måste säkerställa att varan är förpackad på rätt sätt.


Vid retur finns det et schema i ditt paket där du kan fylla i ditt ordernummer, vilken vara som returneras och anledning, som du måste lägga ved din retur.

Om du returnerar hela eller delar av din beställning skickar vi dig ett e-postmeddelande så snart vi har behandlat din retur. Det kan ta upp till tre veckor från att du har skickat din retur, innan den behandlas av oss.

Tillbaka

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.