Kundservice

Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

SAMTYCKE

Kitch'n vill gärna ge dig den bästa shoppingupplevelsen, så att du kan bli nr. 1 i köket! Kitch'n behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och önskar du få anpassad marknadsföring kan du ge Kitch'n samtycket att göra en profilering av dina uppgifter.

Genom att säga ja till profilering accepterar jag att Kitch'n kan:

Använda mina personuppgifter och köphistorik (till exempel kvitto, kuponger och presentkort) för att anpassa marknadsföring och hantera mitt medlemskap.

Använda mina personuppgifter, inköpshistorik och kampanjanvändning som underlag för att anpassa erbjudanden och kommunikation. Detta gäller även Kitch'ns tjänsteleverantörer.

Använda och sammanställa personlig information för förmedling av erbjudanden och annan information via sociala medier och andra digitala kommunikationsnät. Exempel på detta kan vara Facebook och Schibsted.

Kontakta mig via SMS, e-post, vanlig post eller andra alternativ baserat på valen jag gjort på Min sida. Detta gäller även Kitch'ns tjänsteleverantörer.

Anonymisera information och använda uppgifter som inte kan kopplas till mig för andra ändamål.

Jag kan säga nej till profilering i valen på min sida när som helst.

Här hittar du mer information om sekretesspolicy och medlemsvillkor.

Tillbaka

Välj butik

Hitta din närmaste butik

Ursäkta, geolokalisering är inte tillgänglig.