Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

-50%
Sista chansenLagerrensning

Sabor

gjutjârnsgryta 4 l earth red

Denna produkt har upphört. Kontakta oss gärna via chatt eller post@kitchnsverige.se så hjälper vi dig att hitta ett alternativ.

Kampanjens slut: Så länge lagret räcker.

Art. nr: 1300160

Investera i en bra gjutjärnsgryta så får du glädje av den i generationer framöver. Gjutjärn har en unik förmåga att bibehålla värmen. Värmen fördelas jämnt och bibehålls bra. Gjutjärn bör värmas upp långsamt så att produkten inte överhettas, och vi rekommenderar att du börjar med medelhög värme. Grytorna lämpar sig perfekt för matlagning som kräver hög och jämn temperatur och som ska stekas eller kokas över lång tid, men kom ihåg att gjutjärn blir mycket varmt och hög värme betyder inte nödvändigtvis maximal effekt på kokzonen (vi avråder användning av boosterfunktionen på induktionshällen). Sabor gjutjärnsgryta lämpas sig väl för bland annat gryträtter och stekar. Bryn steken i grytan innan du tillagar den i ugnen i gjutjärnsgrytan. En populär trend är att baka så kallat ?noknead-bread?, även kallat grytbröd. Allt du behöver göra är att baka den knådfria degen i gjutjärnsgrytan i ugnen - och vips, så har du det läckraste bröd du har sett och smakat på länge. Låt grytorna spela en färgglad huvudroll på bordet.
Vi rekommenderar att du använder trä-, plast- eller silikonredskap. Det är viktigt att grytan diskas för hand efter att den har svalnat.

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med PostNord. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för PostNord. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. PostNord kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).