Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

Vårt pris

Varor märkta med "Vårt pris" kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger.

Wilfa

nybakad bakmaskin BM50 vit

Vårt pris 1 399:-

Denna produkt är inte tillgänglig för beställning med click & collect. Varor märkta med "Vårt pris" kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger.

Art. nr: 60200197

Med denna bakmaskin kan du vakna till nybakat bröd varje morgon.

Brödbakmaskinen låter dig välja två olika storlekar på bröd; 1 kg och 1,5 kg. Samtidigt kan du välja mellan tre olika brunhetsgrader på brödskorpan. Dubbla knådkrokar säkerställer en jämn och slät deg. Du kan välja mellan 11 olika program ? inklusive ett specialanpassat program för glutenfritt bröd. Samtidigt har maskinen en funktion som håller brödet varmt i upp till en timme.

Brödbakmaskinen har en separat frukt- och nötdispenser, som gör att du kan baka brödet precis som du vill ha det. Du kan hålla koll på bakningsprocessen genom ett fönster i locket. Du kan lätt få ut det nybakade brödet ur behållaren eftersom den har en effektiv släpp-lätt-beläggning som även underlättar rengöringen.

Längd: 51 cm
Bredd: 33,5 cm
Höjd: 43 cm
800 W

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med PostNord. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för PostNord. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. PostNord kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).