Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

Nätsortiment Vårt pris

Varor märkta med "Vårt pris" kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger.

Vulkanus

knivslip professional

Vårt pris 1 299:-

Ingen butik har denna vara tillgänglig för beställning med click & collect. Denna produkt är inte tillgänglig för beställning med click & collect. Varor märkta med "Vårt pris" kan inte kombineras med andra kampanjer eller kuponger.

Art. nr: 9354041

Denna klassiska knivslip från Vulkanus är utformad för att ge mjuka och vassa blad på dina knivar så att eggen är sylvass. Detta är ett perfekt verktyg för alla kniventusiaster som vill ha vassa köksredskap. Den tål även diskmaskin och ger ultravassa resultat. Förpackad i låda.

Rockwell (hårdhet) på stålplattorna: 93 HRC

Hur man arbetar med en Vulkanus:
De flesta av oss har jobbat med trubbiga knivar och vet hur mycket lättare köksuppgifterna blir med en ny och vass kniv. Med Vulkanussliparen kan du bevara känslan av en helt ny kniv i många år. Med en vanlig ?knivslipare? (som vanligtvis är slipstål med träskaft som de flesta har haft, men även keramiska slipstavar eller slipstänger eller diamantslipare) kan du bara upprätthålla en redan vass knivsegg, och då måste du använda slipstålet regelbundet och korrekt från det att kniven är ny. Men med Vulkanussliparen kan du faktiskt skärpa och slipa.

Formen är nyckeln till Vulkanussliparens unika egenskaper: den är utformad för att skärpa och slipa alla knivar med samma verktyg. De två svarta «slipbenen» är rörliga och justerar automatiskt rätt vinkel mot kniven. Genom att hålla kniven på olika sätt kan du både hålla dina nya knivar fina och vassa, och även ge dina gamla och tråkiga knivar nytt liv! Vulkanus kan användas på praktiskt taget alla knivar, inklusive brödknivar och andra knivar med tandad egg. Det är ändå viktigt att kontrollera att eggen är hel och utan hack ? om eggen har ett hack ska den slipas om av en professionell knivslipare.

Du börjar alltid med att ha knivsliparen på ett robust underlag och håller den med en hand med sidan med de två ?benen? mot dig. Om kniven är slö och ska slipas, håller du den med spetsen nedåt och drar kniven mot dig (akta fingrarna!). Detta ger en riktigt bra slipeffekt på eggen, som kan efterlämna spån på sliparens bottenplatta. Om kniven bara är lite trubbig eller om eggen ska hållas vass, håller du kniven med spetsen uppåt och

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Information om "slutsåld i nätbutik"

Till toppen

Denna vara är för tillfället slutsåld i nätbutiken men kan finnas på lager i någon av våra fysiska butiker. Ta gärna kontakt med din närmaste butik för hjälp och mer information.

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med PostNord. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för PostNord. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. PostNord kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).

Nätsortiment

Till toppen

Denna vara är endast tillgänglig i vår nätbutik.