Vår webbsida använder cookies för att du ska kunna logga in och handla i nätbutiken, samt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse när du besöker kitchnsverige.se. Vi är förpliktade att informera dig om detta och om du samtycker kan du fortsätta att använda vår webbsida som vanligt. Om inte måste du deaktivera cookies på din enhet. Ok, jag förstår.

Kitchn logo
MENY Logga in
{{cartItemsQuantity}} vara{{cartItemsQuantity}} varor
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivning
Antal
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem hos Kitch´n sparar du totalt {{clubMemberSavings}} på detta köp.
{{remainingToFreeFreight}} kvar till fri frakt. Fri frakt på detta köp. Click & collect: {{clickCollectStoreName}}
Gå till utcheck

Favoritvarumärke

Du kan välja upp till 3 varumärken som dina favoriter. På ”Min sida” hittar du alltid kampanjer och nyheter från dina utvalda favoritvarumärken

Nätsortiment

249:-

Ingen butik har denna vara tillgänglig för beställning med click & collect. Denna produkt är inte tillgänglig för beställning med click & collect.

Art. nr: X-1119100

Handmandolinen som tar liten plats i ditt köksskåp. Denna lilla hand mandolin gör det till en lek att skiva frukt och grönsaker i tunna skivor. Skivornas tjocklek är justerbart och gör mandolinen perfekt till allt från gurksallad, stuvad potatis och äpplekakor mm. Små fötter i mjukt gummi gör att handmandolinen står stadigt på köksbänken och ligger stadigt ovanpå salladskålen utan att glida när man arbetar med det. Ett mjukt greppvänligt gummihandtag gör det säkert och behagligt att hålla i. En liten släde som skyddar fingrarna medföljer handmandolinen, släden fästes ovanpå knivbladet då den inte används.

Tillbaka

Liknande produkter

Till toppen

Frakt & Leverans

Till toppen

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med PostNord. Väljer du postpaket levereras din försändelse till ditt närmsta utlämningsställe för PostNord. 

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar. Vid extra hög belastning kan det ta ytterligare några dagar. 

Fraktkostnad

Fraktkostnad på kitchnsverige.se:

  • Postpaket 49:-
  • Hemleverans 99:-
  • Fraktfritt vid köp över 499:- (Fraktfritt med postpaket)

Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans och du kan få ditt paket levererat helt hem. PostNord kontaktar dig för att bestämma vilken dag och vilken tid som passar dig bäst (2-5 dagars leveranstid).

Nätsortiment

Till toppen

Denna vara är endast tillgänglig i vår nätbutik.